Over ons

Leuk dat je op onze website kijkt! Wij zijn Tom van Vilsteren en Monique Voorhorst. 
Tom heeft in 2018 Hollewand overgenomen van de vorige eigenaren. Sinds 2022 draaien we Hollewand samen. 

Hollewand biedt een groot assortiment aan attracties, stormbanen, springkussens, spelkussens en zeskamp- of oud Hollandse spellen. Wij kunnen de producten bezorgen, opbouwen en eventueel voor jou begeleiden.

Veiligheid en kwaliteit!
Onze luchtkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat namelijk altijd ten kosten van kwaliteit en dus veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 

Daarnaast hebben wij unieke attracties die alleen bij ons verkrijgbaar zijn! Wij hebben een ruim assortiment voor het huren van attracties, stormbanen, luchtkussens, spelverhuur voor zeskamp en oud Hollandse spellen. Wij zijn de leverancier voor jouw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, verjaardag, themafeest en opening. Levering rondom Zwolle, Raalte, Deventer, heel Overijssel, Gelderland en Flevoland.