ALGEMENE INFORMATIE 

Legitimatie verplicht
Bij Hollewand Evenementenverhuur Heino is het tonen van een legitimatie verplicht. Wij verlangen bij afname van onze producten een geldig legitimatiebewijs. Wij behouden het recht om uw gegevens te scannen bij het Fraude Aanpak Detailhandelsregister (FAD).

Prijzen
Zijn verhuurprijzen per dag (tenzij anders vermeld) en exclusief 6% of 21% BTW.
Bekijk hier onze actuele Pdf documentPrijslijst als PDF

Meerdaagse kortingen op huurprijs
2e dag - 50% korting op huurprijs (producten)
3e dag - 50% korting op huurprijs (producten)
Langer - Speciale Aanbieding!

Bestellen bij Hollewand Evenementenverhuur
Producten zijn te bestellen middels het invullen van "Uw Wensenlijst" op deze website. Tevens kunt contact opnemen met ons via het Contactformulier, of u belt gewoon even met één van onze medewerkers middels het telefoonnummer 0572-394954.

Algemene Voorwaarden 
Indien u akkoord gaat met een Offerte, dan gaat u daarmee tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van de Provent Group waar Hollewand Evenementenverhuur Heino onder valt.

Betalingswijze
Lees hier meer over de Betaalwijze van uw Bestelling.

Annuleren of verplaatsen
Lees hier meer over het Annuleren van uw Bestelling.

Veiligheid boven alles!
Onze attracties en spelen zijn van hoogwaardige kwaliteit, veilig en gekeurd. Zo worden onze producten in Nederland gefabriceerd met keuringen van het Liftinstituut Nederland. Onze producten voldoen aan de nieuwste en strengste veiligheidseisen, daarin onderscheiden wij ons van vele andere (vaak goedkoper) verhuurders in Nederland.

Gebruikersrichtlijnen Opblaasbaar Object
Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel en proberen ongelukken tot het minimum te beperken, daarvoor is voor u als huurder ook een belangrijke rol weggelegd. Hier treft u onze Pdf documentGebruikersrichtlijnen Opblaasbaar Object, zodat u deze alvast kan doornemen wanneer u een Opblaasbaar Object (Luchtkussen) bij ons afneemt.

Omgang met de Producten
Als u bij Attractieverhuur Hollewand Heino een bestelling plaatst verwacht u goedwerkende en nette producten. Op onze beurt verlangen wij dat er netjes en zorgvuldig met onze producten wordt omgegaan en dat het gebruikt wordt waarvoor het is bedoeld. Mocht dit niet het geval zijn, dan behouden wij het recht hiervoor een boete of schoonmaakkosten in rekening te brengen. De hoogte hangt af van de aard.

Links
Bekijk onze partners op de Linkpagina