De Jongens Tegen De Meisjes

Onze themafeesten zijn altijd een hit. De Jongens Tegen De Meisjes zorgt gegarandeerd voor enthousiaste deelnemers, direct zijn de teams fanatiek als beide geslachten tegen elkaar strijden!

Durft u de competitie aan?

Dit themafeest bestaat uiteraard uit 2 teams. Het aantal kan variëren van 8 tot 50 personen waardoor dit feest geschikt is voor zowel grote als kleine groepen. Er zijn 8 teamleiders. Of u nu wilt strijden met collega's, vrienden of familieleden: een winnaarsmentaliteit is een must!

Jongens tegen de MeisjesIndeling avond

Lachen, gieren en brullen tijdens deze gezellige thema avond. Na een warm onthaal, starten we de show en zetten we de teams tegenover elkaar!

Zoals de naam doet vermoeden, strijden de Jongens tegen de Meisjes. Gedurende meerdere rondes met algemene kennisvragen, songteksten uitbeelden, stoelendans spel en natuurlijk het letterpakspel. Dit alles sluiten we af met het spectaculaire afvalspel.

Er is vanzelfsprekend ruimte voor een mededeling voor uw gasten, hapje en drankje!

U snapt het al: alle ingrediënten voor een uitermate gezellige avond!

Voor jong en oud

Dit themafeest is geschikt voor jong en oud. Sterker nog, het verleden heeft uitgewezen dat de teams met de meest uiteenlopende leeftijden de meeste kans maken. De algemene kennis is dan breder en de vaardigheden verschillen dan het meest.  

Compleet Verzorgd € 650,- (max. 4 uur)

  • Quizmaster / Entertainer
  • Alle benodigde Spelmaterialen / Muziek
  • Diverse decoratie waaronder Decorstuk en ballondecoratie
  • Geluidsinstallatie (voor de Show)

Prijzen zijn exclusief 6% BTW en Reiskosten (op aanvraag)