De Hitquiz Muziekshow!

Wij nemen uw gasten mee op een interactieve reis langs de grootste hits van de afgelopen jaren. Een heerlijk swingende avond!

Wie heeft het nummer "Think" heeft gezongen of welk nummer begint met " 't Is een kwestie van geduld...'' ? Druk op de rode knop en zing het mee!

Weer eens lekker genieten van die heerlijke meezingers waar je vroeger op los ging met je vrienden en vriendinnen? Wij testen jullie kennis van oude, maar ook hedendaagse muziek. 2 Teams strijden tegen elkaar in 3 rondes verdeelt over de avond

hitquiz

Ronde 1 - Er klinkt een intro van een nummer en zodra je de titel en/of artiest weet druk je op de rode knop. De lamp van jouw team zal aan gaan. En je geeft het goede antwoord.

Ronde 2 - Op het grote scherm verschijnt de songtekst van een nummer. Zodra jouw team weet welk nummer dit is en door wie het is gezongen, druk je op de rode knop.

Ronde 3 - Meezingen met de tekst totdat de muziek stopt. Vul de ontbrekende regel in en verdien weer een punt.


Hitquiz Muziekshow!  € 650,- (max. 4 uur) 

  • Presentator / Entertainer
  • 3x Ronde Quiz (ronden van ongeveer 30 - 45 min)
  • Achtergrond muziek tussen de speelronden (geen DJ)
  • 2 x Speldesk
  • Geluid tot 100 personen
  • 1x Scherm met beamer
Prijzen zijn exclusief 6% BTW en Reiskosten (op aanvraag).
 

Actie! Hitquiz Muziekshow + Professionel DJ met DJ Boot           Discoverlichting en Spots  € 900.-  (max. 4 uur)

Meerpijs voor een verlichte dansvloer € 25,- per 1m³ (exclusief reiskosten)

Naast deze Muziekshow biedt Evenementenverhuur Hollewand Heino nog meer themafeesten en bedrijfsfeesten aan. Wat dacht u van een casinofeest, caribbean party of een country en western spellenavond? Genoeg keuze en dat tegen nog betaalbare prijzen. We organiseren veel feesten, partijen, verjaardagsfeesten en vrijgezellenfeesten in Overijssel, Gelderland en Flevoland maar het is natuurlijk mogelijk door het hele land!


Vraag hier geheel vrijblijvend uw Offerte of Informatie aan:

* = verplicht