Country & Western Themafeest "Wild West"

Wat dacht u van een Country en Western feest?!  
Samen met uw collega's, familie of vrienden zet u uw cowboyhoed nog even goed, voor u naar dit gevaarlijke feestje gaat. Vanavond bent u de held in eigen Wilde Westen met onze leuke Western spellen, sfeervolle Country en Western decoratie en aankleding.

rodeo rijdenU kunt in overleg met ons een geheel eigen pakket samenstellen, geheel naar wens en budget, maar u kunt ook kiezen voor het Aanbiedingspakket (nu Actie!)
Een compleet pakket met diverse Country en Western spellen, aankleding en passende Wild West themadecoratie.

Indien gewenst kunnen wij het pakket voorzien van (spel)begeleiders en de op- en afbouw verzorgen. Alles is mogelijk!
Vraag gerust naar de mogelijkheden en ontvang een geheel vrijblijvende Offerte.

Actie  Country en Western * Aanbiedingspakket * € 595,- 

​Inclusief de volgende Country en Western aankleding en sfeervolle decoratie:

Country en Western party organiseren? Compleet Verzorgd!

Om u helemaal te ontzorgen kunnen wij de op- en afbouw van het pakket  op ons nemen. Tevens kunt u (spel)begeleiders boeken welke de spellen begeleiden en scores bijhouden. De kosten voor een spelbegeleider per uur zijn € 30.- exclusief btw. Scorelijsten en prijsjes voor de winnaars zijn dan inbegrepen. De kosten voor op- en afbouw en reiskosten zijn op aanvraag, dat is afhankelijk van het pakket.
Vraag gerust naar de mogelijkheden en ontvang een geheel vrijblijvende Offerte.

Mogelijke Uitbreidingsmogelijkheden Western-feest

Al onze prijzen zijn exclusief BTW en Reiskosten (op aanvraag).

Voor themafeesten en bedrijfsfeesten in Overijssel, Gelderland, Flevoland of Utrecht. kunt u bij evenementen verhuur Hollewand Heino terecht. Van Casinoverhuur, Maffia feest, Ik hou van Holland feest, Muziekfeest Hitquiz tot de Caribbean tropical party. Veel gehuurd voor het organiseren van een bedrijfsfeest, personeelsfeest en feestavond. Wij hebben tevens locaties in Zwolle, Almelo, apeldoorn, Epe, Dalfsen, Rijssen, Raalte. Voor goedkope / scherpe prijzen compleet verzorgde themafeesten.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw Offerte of Informatie aan:

* = verplicht