HET BEDRIJF

Hollewand Evenementenverhuur in Heino is al meer dan 20 jaar actief in het verzorgingen én leveren van producten voor bedrijfsfeesten, themafeesten, sportdagen, openingen en vele andere feestelijke evenementen.

Wij verzorgen de aankleding van uw evenement met spellen, attracties, entertainment, spelkussens, springkussens, decoratie en een ruim aanbod themaproducten. Vanuit onze vestiging in Heino, gelegen in de driehoek Zwolle, Deventer en Ommen, zijn wij vaste partner van vele klanten veelal uit regio Overijssel, Gelderland en Flevoland.  

Hollewand Verhuur heeft alles in huis om uw feest, evenement, bedrijfsuitje, jubileum compleet te maken. Naast vele attracties zoals een rodeostier, survivalbaan,stormbaan, tobbedansbaan of luchtkussen kunt u bij ons ook schminkers, ballondecoraties, zeskampspellen, bands, artiesten en vele andere artiesten of entertainers huren.

Familiebedrijf
Hollewand Attractieverhuur is per 1 maart 2018 overgenomen door Tom van Vilsteren.

En is een echt Familiebedrijf en vele klanten schatten dit op waarde. Met grote zorg werken wij mee aan het gezamenlijke doel: "uw Evenement tot een succes maken".

 

Hollewand Evenementenverhuur Heino
L.J. Costerstraat 27
8141 GN Heino
0572-394954
info@hollewand.nl
www.hollewand.nl