Geschiedenis

Het is inmiddels meer dan 20 jaar geleden (1994) dat Arthur Hollewand, Hollewand Attraktieverhuur in Heino opgrichtte. Nadat Arthur in ruim 10 jaar tijd het bedrijf heeft uitgebouwd tot een begrip in de regio, besloot hij in 2006 toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en ging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat.

Overname 2007 door Evenementenverhuur Spelotheek Beilen
In april 2007 heeft Evenementenverhuur Spelotheek Beilen (Drenthe) Hollewand Attraktieverhuur overgenomen. Beide partijen kenden elkaar goed en werkten regelmatig samen. Evenementenverhuur Spelotheek Beilen is een familiebedrijf waarin inmiddels de 3e generatie werkt. Door de overname behoort het familiebedrijf van Halen tot de grootste Evenementenverhuurders van Noord- en Oost-Nederland. 
 
Onze diensten
Hollewand Evenementenverhuur Heino is al meer dan 20 jaar actief in het verzorgingen én leveren van producten voor bedrijfsfeesten, themafeesten, sportdagen, openingen en vele andere feestelijke evenementen.

Ons werkgebied
Wij verzorgen de aankleding van uw evenement met spellen, attracties, entertainment, spelkussens, springkussens, decoratie en een ruim aanbod themaproducten. Vanuit onze vestiging in Heino, gelegen in de driehoek Zwolle, Deventer en Ommen, zijn wij vaste partner van vele klanten veelal uit regio Overijssel, Gelderland en Flevoland.  
 
Onze producten
Hollewand Verhuur heeft alles in huis om uw feest, evenement, bedrijfsuitje, jubileum compleet te maken. Naast vele attracties zoals een rodeostier, survivalbaan,stormbaan, tobbedansbaan of luchtkussen kunt u bij ons ook schminkers, ballondecoraties, zeskampspellen, bands, artiesten en vele andere artiesten of entertainers huren.
 
Hollewand Evenementenverhuur is onderdeel van Provent Group,  bestaande uit:
Provent " Unieke Evenementen "  - Evenementenbureau 
Evenementenverhuur Spelotheek Beilen - Vestiging Noord-Nederland 
Evenementenverhuur Hollewand Heino - Vestiging Midden- en Oost-Nederland 
Mega Kinder Speeldag Nederland - Mobiele Kinder Speeldagen op Locatie
Klootschietbal.nl - Verkoop en Verhuur van Klootschietbalproducten 
Het "Ballonnen Atelier"  Ballondecoratie en Ballonversiering
 
Hollewand Evenementenverhuur Heino
L.J. Costerstraat 27
8141 GN Heino
0572-394954
info@hollewand.nl
www.hollewand.nl