Attractieverhuur Overijssel

Het laatste wat u wilt als u een evenement gaat organiseren is dat het saai is. Een evenement moet enthousiasme opwekken, mensen moeten er graag naar toe willen gaan. Een attractie huren voor uw bedrijfsfeest, festival, jubileum of andere festiviteit zorgt hiervoor. Onze rodeostieren, voetbalattracties, sumo worstel arenas en andere attracties zijn een magneet en verzamelen al snel een groep om zich heen. Zoekt u attractieverhuur in Overijssel? Dan moet u bij Hollewand Evenementenverhuur zijn!

Attractie toppers Overijssel

De attracties zijn de hardlopers van Hollewand. De attracties die u echt in uw overweging mee wilt nemen zijn:

Bekijk hier het volledige assortiment attracties.

Attractieverhuur OverijsselAlles voor uw evenement

Bij Hollewand hebben we méér dan alleen attracties. We kunnen uw volledige evenement organiseren voor u. Van partytenten tot dranghek, van startpistool tot horeca, klein springkussen tot stormbaan. Neem contact met ons op zodat we met u mee kunnen denken. 

Ook in ons assortiment

Bent u benieuwd naar de rest van ons assortiment? Bekijk ook ons aanbod van:

Hollewand Attractieverhuur

Al meer dan 20 jaar organiseert Hollewand evenementen voor klanten in Overijssel. Attractieverhuur is bij dit familiebedrijf met de paplepel ingegoten. Dit zorgt ervoor dat we met u mee kunnen denken welke attractie binnen het thema van uw evenement past, waar u op de locatie aan moet denken en dat we een assortiment hebben van ruim 3.000 producten zodat er altijd iets is wat bij uw evenement past. Ook voor in de zomer hebben we alles in huis voor een spetterend waterfeest.

Meer weten?

Vraag meer informatie aan of stel een vraag via onderstaand formulier. We denken graag met u mee.