Stormbaan Kastelen Race inclusief

Hollewand Stormbaan Kastelen Race
Heeft u vragen over dit product? Wij helpen u graag!
Neem contact met ons op
Neem contact op

Stormbaan Kastelen Race, dat is een uitdagende hindernisbaan huren in thema kastelen en ridders!

Stoere hindernisbaan huren in regio Overijssel, Gelderland of Flevoland.

Deze Kastelen Race Stormbaan is speciaal voor kinderen van 2 tot 12 jaar, helemaal in stoere ridders en kastelen thema. Een 18 meter lange stormbaan vol met uitdaging, klimmen, kruipen en glijden. Met de huur van deze mooie hindernisbaan haalt u een enorme aandachtstrekker naar uw evenement. Altijd een succes!

Begeleiding en toezicht bij een luchtkussen
Wanneer u een springkussen of spelkussen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

Veiligheid, kwaliteit en prijzen van springkussens
Onze luchtkussens en spelkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken niet met goedkope ongekeurde kussens, maar met kwaliteitsproducten van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Daarnaast onderscheiden wij ons van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen grondig gecontroleerd en gecheckt op mogelijke gebreken en risico’s. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat namelijk altijd te koste van kwaliteit en dus veiligheid! 

Attractieverhuur en Spelverhuur Overijssel, Gelderland en Flevoland
Onderscheidend in verhuur van een attractie, springkussen of spelkussen. Voor het huren van een stormbaan, luchtkussen, spelverhuur voor zeskamp en oudhollandse spellen. Leverancier voor uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, verjaardag, themafeest en opening. Gevestigd in omgeving Zwolle, Raalte, Deventer, Ommen, Kampen en Almelo.

Productgegevens

Lengte 1800 cm
Breedte 350 cm
Hoogte 500 cm
Totaalgewicht 150 kg
Voltage 220 V
Vervoer Aanhanger of Bus
Geschikt voor kinderen Ja
Geschikt voor Volwassenen nee