Springkussen Kasteel 4x3m inclusief

Hollewand Springkussen Kasteel      4x3m
Heeft u vragen over dit product? Wij helpen u graag!
Neem contact met ons op
Neem contact op

Springkussen Kasteel huren

Klein overdekt springkussen in thema Kasteel
Het springkussen Kasteel is een echte eyecatcher voor kinderen! Wat een feest!
Door het formaat is dit springkussen ideaal voor kinderfeestjes of buurtfeestjes waar de ruimte wat beperkter is. Dit overdekte luchtkussen past in vrijwel elke achtertuin of oprit. Waardoor het een zeer populair springkussen is.

Goedkoop en overdekt luchtkussen huren.
Wanneer u op zoek bent naar een leuk, klein en goedkoop springkussen dan is dit springkasteel zeker een aanrader. Het is makkelijk op te zetten en op te ruimen. Daarnaast past het vrijwel in iedere normale auto en kunt u het dus zelf makkelijk ophalen.

Begeleiding en toezicht bij een luchtkussen
Wanneer u een springkussen of spelkussen huurt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie, dan kunt u er ook voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

Veiligheid, kwaliteit en prijzen van springkussens
Onze luchtkussens en spelkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut. Wij werken niet met goedkope ongekeurde kussens, maar met kwaliteitsproducten van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Daarnaast onderscheiden wij ons van veel andere verhuurbedrijven op het gebied van onderhoud en inspectie. In tegenstelling tot veel (vooral kleinere) verhuurbedrijven wordt elk kussen grondig gecontroleerd en gecheckt op mogelijke gebreken en risico’s. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat namelijk altijd te koste van kwaliteit en dus veiligheid! 

Productgegevens

Prijstijd eenheid Per dag
Lengte 300 cm
Breedte 400 cm
Hoogte 350 cm
Totaalgewicht 85 kg
Voltage 220 V
Vervoer Auto of Bus
Overdekt Ja