Hollewand Caribisch Spellen Pakket

Caribisch Spellen Pakket

€ 135,- (excl. BTW) per dag
Hollewand Country en Western Spellen Pakket

Country en Western Spellen Pakket

€ 120,- (excl. BTW) per dag
Hollewand Kinderfeest Spellen Pakket

Kinderfeest Spellen Pakket

€ 70,- (excl. BTW) per dag
Hollewand Oudhollands Spellenpakket

Oudhollands Spellenpakket

€ 125,- (excl. BTW) per dag
Niet
gevonden
wat u zoekt? Neem contact op
Help
Contact opnemen

Met zorg samengestelde spellen pakketten huren

Hollewand Evenementenverhuur is al meer dan 20 jaar hét bedrijf waar u terecht kunt voor het huren van spellen, attracties, luchtkussens en nog veel meer voor uw evenement. In ons assortiment kunt u altijd een spellenpakket vinden om uw feest, partij of andere gebeurtenis tot een memorabel evenement te maken. Onze spellenpakketten zijn geschikt voor jong en oud en passen goed bij alle kinderfeesten, open dagen, braderieën, bedrijfsfeesten, themafeesten en andere evenementen.

Spellen huren in Overijssel

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in de verhuur van spellen om uw evenement eruit te laten springen. In de omliggende provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland bevinden zich de meeste van onze klanten, maar uiteraard kunt u bij ons spellen huren vanuit iedere andere plaats in Nederland. Ons sterkste punt is goede service: in goed overleg is bijna alles mogelijk. Mocht u interesse hebben in een spel dat niet op de site staat, dan kunnen we dat uiteraard voor u regelen.

Spellen verhuur in de buurt van Zwolle

Voor zowel kinderen als volwassenen komen wij met passend entertainment. In ons ruime assortiment spellen vindt u allerlei spellen voor jong en oud, oudhollandse spellen en spellen met een bepaald thema. Zo is er de keuze uit een Caribisch spellen pakket, spellen met een country en western thema, een pakket speciaal voor kinderfeestjes en een oudhollands spellenpakket. Wij bieden voor elke gelegenheid een passend spel!

Veilige spellen pakketten

Onze spellen zijn van hoogwaardige kwaliteit, veilig en gekeurd. Zo worden onze producten in Nederland gefabriceerd met keuringen van het Liftinstituut Nederland. Onze producten voldoen aan de nieuwste en strengste veiligheidseisen, waarmee wij ons onderscheiden van vele andere attractie- en spellenverhuurders in Nederland.