Filteren

Hollewand Typetjes

Typetjes

€ 150,- (excl. BTW) per uur
Hollewand Tafel Goochelaar Act

Tafel Goochelaar Act

€ 495,- (excl. BTW) 2 uren
Hollewand Goochelshow / Goochel Act

Goochelshow / Goochel Act

€ 450,- (excl. BTW) 25 min.
Hollewand Ontvangstdames

Ontvangstdames

€ 275,- (excl. BTW) Per 2 uren
Niet
gevonden
wat u zoekt? Neem contact op
Help
Contact opnemen

Volwassenen entertainment voor feestjes

Hollewand Evenementenverhuur in Heino is al meer dan 20 jaar hét bedrijf waar u terecht kunt voor het huren van entertainers, springkussens, spelkussens en nog veel meer voor uw evenement. Bij ons kunt u altijd een entertainer vinden om uw feest, partij of ander evenement tot een memorabel evenement te maken. Onze entertainers zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld feesten, open dagen, braderieën, bedrijfsfeesten, themafeesten en andere evenementen.

Entertainer voor volwassenen inhuren

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in de verhuur van diensten en producten om uw evenement speciaal te maken. In de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland bezoeken onze entertainers de meeste feesten, maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht vanuit iedere andere plaats in Nederland. Ons sterkste punt is goede service: in goed overleg is bijna alles mogelijk. Mocht u interesse hebben in entertainment dat niet op de site staat, dan kunnen we dat uiteraard voor u proberen te regelen.

Typetje of goochelaar huren in omgeving Zwolle

Met een goochelshow of ontvangstdames kunt u uw feest een compleet andere uitstraling meegeven. Entertainment voor uw gasten wordt altijd als een toevoeging gezien. Uw gasten zullen zich uw evenement langer herinneren. Voor volwassenen komen wij met passend entertainment. Hollewand kan voor elke feestelijke gelegenheid een passende entertainer verzorgen.